top of page

Tıbbi Cihaz Endüstrisinin Son Durumu Nedir?

TIBBİ CİHAZ SEKTÖRÜ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY.


Tıbbi cihaz teknolojileri dünyada ivmelenerek gelişimini sürdürmektedir. Bu durum ülkemizde de benzer şekildedir. Ancak hala sektörün %85’i dışa bağımlılığını sürdürmektedir. MEDİKANUR olarak yola çıktığımızdan bu yana ülkemiz için gerekli olan bir çok alanda dışa bağımlılığı bitirmiş olsak da sektör genelinde dışa bağımlılık devam etmektedir.


 

MEDİKAL

TIBBİ CİHAZ VE HASTANE EKİPMANLARININ ÖNCÜ KURULUŞU OLAN MEDİKANUR TEKNOLOJİYE YÖN VERİYOR
DÜNYAYA ÖNCÜLÜK EDİYORUZ

Dünya genelinde sektörüne öncülük eden MEDİKANUR bugüne kadar birçok projede yer almış ve en güzel projeler imza atmıştır.


ARADIĞINIZ TÜM TIBBİ ÜRÜNLER


MEDİKANUR sektör genelinde faaliyet göstermekte ve ihtiyaç olan tüm tıbbi ürünleri tek bir çatı altında toplamayı başarmıştır. Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir Medikal Ürünler Mağazası olarak yıllar boyu birçok müşterimize profesyonel tıbbi ekipman tedariki sağladık. Mağazamızda bulunan ürün kalemleri için ziyaret etmeyi unutmayınız!


 

İMALAT


MEDİKANUR 2010'dan bu yana en kaliteli ürünleri imal ederek satışa sunmuştur.

Medikanur olarak, en kaliteli tıbbi ekipmanları görmek istenilen fiyatlarda müşterilerimizle buluşturuyoruz. Firmamız 2010 yılında, uygunluk ve seçim özgürlüğü ilkelerine dayanarak kuruldu. Bu ilkelere bugüne dek gösterdiğimiz sadakatle gurur duyuyoruz.


 

HİZMETLERİMİZ


Medikal ürünlerinin yanı sıra TEKNİK SERVİS, MEDİKAL ÜRÜN DANIŞMANLIĞI, YEDEK PARÇA HİZMETİ ve ÜRÜN KİRALAMA HİZMETLERİNİ de bir arada sunmaktadır.


 

ENGELLİ VE HASTA DESTEK SİSTEMLERİ


Engelsiz bir hayat için çalışmalara başlayan MEDİKANUR yılların getirdiği uzmanlık ve tecrübeyle bu alanda da üretim lideri olarak kabul edilmenin haklı gururunu yaşıyor.

Asansörlü tekerlekli sandalye, Hasta taşıma liftleri, Fizyoterapi masaları, Hasta yatakları, Hasta yürüteçleri ve daha bir çok ürünle engelsiz yaşam için mücadele etmektedir.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page